fredag 10 april 2009

Blåkulla Tur & Retur

Glad Påsk allihopa!
Solen skiner, det är tokvarmt utomhus och vi har precis kommit hem efter att dels ha varit uppe vid huset och träffat dess säljare Mattias, utan mäklaren, fått veta lite mer om det, vad dom gjort, vad som behövs göras och hur dom har tänkt. Mycket trevligt och vi tar det :-)
Jonas ska ringa besiktningsman på tisdag och så är bollen i rullning. Planer finns även på att strunta i mäklaren då hans kontrakt ändå löpt tiden ut. Win Win för både oss och Mattias och hans fru Ulrika. 3 miljoner hoppas vi då på att det blir.
På vägen hem stannade vi till hos Håkan och Annsofie, kollega till Jonas (Håkan) och tog en fika på deras stekheta altan, åh så härligt!
Julia fick låna en solhatt, sen fick hon även en från POP utav Annsofie som blir perfekt på stranden då den gick ned långt på ryggen...
Även Fredrik skuttade förbi på sin löparrunda, Jonas chef, och så fick Julia GUNGA för första gången i sitt lila liv.
Åh skepp och Hoj vad det var skoj. Som hon skrattade och log!
Ikväll ska vi åka med Julia till sin fadder Line där hon ska vara några timmar då mamma och pappa ska på barnfri Påskfest hos en annan kollega till pappa, nämligen JOhanna och hennes Johan. Fest-temat är gult och det ska vi följa...
Imorgon väntar en fix och trix dag då mäklaren kommer på tisdag och inspekterar...
Vem vet, i juni kanske vi sitter på en stor altan och plaskar med fötterna i den uppblåsbara barnpoolen. Man kan ju alltid hoppas.
Glad påsk alla.
Kramar Maja

2 kommentarer:

motorcyclebuilders sa...

vi vill griiiiiiila =),

kram från lytte morbror

Cecilia sa...

Åh vi är hemma på söndag kväll om ni vill fylla vår lägenhet med div bra-och-ha-prylar, men som inte passar i homestylingens värld! Kjam!