söndag 19 april 2009

Lördags besök i Mölndal Eklanda
Solen sken igår lördag och vi skulle iväg och köpa en möbelgrupp till balkongen.
Passade då på att göra ett fikastopp med paket, till Maria och Jonas i Eklanda och deras barn Jesper och Elin, som fyllt 2 år så vi hade med oss ett golfset i plast till henne, köpte även ett likadant till Julia såklart.
Dom har ju sålt sitt hus efter två år och ska snart flytta till Onsala så vi passade på mellan deras flyttlådor.
Julia gick inte tomhänt hon heller, hon fick en rolig stor, till Jonas förtret, plast dinousaur som låter när man stoppar bollar i munnen och som ska rulla tunt i en spiral och sen kan man börja om, Julia tyckte det var super roligt och idag kunde hon tom stoppa bollen i djurets mun på egen hand..
Vi satt där och njöt i solen, åh vad jag längtar efter den där altanen som hör till huset då. Men snart snart...

Idag har vi bara tagit en dagspromenad till stan och Jonas jobb, matinköp och så har jag tvättat balkong och hängt upp tyget igen och skurat dörrens fönster. Vill dock inte styla den klart förens dagen före visning då det ALLTID sker att någon granne som har fest eller röker tycker att våra ljushållare och blomkrukor kan man fylla till bredden med cigarettfimpar och lämna kvar ölburkar och vinflaskor. Är så trött på att städa andras skit varje gång man vill sätta sig där, smuts och skräp man inte själv orsakat. Har vuxna folk inget vett?

Imorgon åker Jonas tre dagar till Ängelholm igen...

Kram Mamma

Inga kommentarer: