onsdag 29 april 2009

Nu är vi med hus..

Idag skrev vi på för huset. På måndag förs handpenningen över.
Den 1 juli flyttar vi.
var där idag, alla badbryggor ligger fint i sjön, folk sitter på altanerna och grillar och OJ vad jag längtar dit.
Men mitt i all stress med visningar och att vi mitt i allt ska till både norrköping och stockholm denna helgen, så har inte jag iallafall, kunnat ta in det riktigt, at huset nu är vårt, äntligen, vi har ett hus, ett dyrt, men ett hus, ett stort hus, vid en sjö...Från taket hav vi sjöutsikt fast där är man ju inte så ofta :-)
Fast med mäklartermer så har vi sjöutsikt, HUR man har det verkar vara mindre viktigt.

Visning idag jag och trodde det var den sista, att vi skulle kunna ta ned alla våra saker från stackars cecilia och pärs arbetsrum men icke, då ska vi ha en extra vinsing för EN ynka dam imorgon kl 1230. Väldigt icke populärt då hela tidsramen sprack. Jag hade tänkt tvätta håret då detta inte hunnits med på fyra dagar. Äckligt. Tänkte fila fötter och måla naglar, har liksom ingen ork just nu då hela kroppen värker. Men, denna lilla dam är ju viktig. Hon måste ju behandlas som att hon vore hundra spekulanter då hon kanske i sluänden är den som lägger högst bud. Så, ännu engång, upp med saker till grannen, Simon, låda, you name it. Ännu engång kånka frysen och micron, och lämna stället en timma.

Hoppas det är den sista och att budgivningen kommer igång imorgon, mäklaren markus skulle redan imorgon fm börja ringa runt. Bra. Hoppas hoppas. Hoppas på 1,9....eller 2...eller 3 :-) Man får drömma! :-)

Julias feber har gett med sig men inte allt. Fick alvedon på fm då hon hade 38,9. Inte alls sig själv. Klängig, ledsen, kinkig, vill bli buren, inte alls sysselsätta sig själv, gråter vid minsta lilla, och trött, övertrött, och somnar därför inte, bara gråter..Hon brukar vara sprudlande glad och krypa runt. idag på frukost så låg hon bara på täcket där jag lagt henne invirad i morgonrock. Stackarn.

Imorgon åker vi iallafall till Norrköping, på fredag stockholm, på lördag hoppas jag få se farmors torp, det har vi längtat efter, och träffa Robban och Kristina, och på kvällen grilla hos farfar och Gunilla och Madde. Ska hinna träffa gammelfarmor Märta också och få till ett kort med henne, pappa Jonas, farfar kent och Julia, fyra generationer! Viktigt!

Hus, vi äger snart ett hus..galet..nu ska man börja kompostera, ta kortare duschar, sorteta alla sopor, och storhandla...och ha mycket kaffe hemma för vänner, och nybakade bullar, och köpa parasoll till Julia på altanen. Och plaskpool. Och utemöbler i konstrotting, svarta, och massa möbler till inomhus. wwwwwwieieiei.

Kram mamma, sambo, snart-husägare

Inga kommentarer: