fredag 3 april 2009

Idag slit - imorgon fest.

Åh nu är vi klara med det vi kan göra idag i lokalen.
Vi har dukat, fixat, gjort det mesta ab förberedelserna tills imorgon. Fixat lekhörna och rithörna, champangeglas på plats och uplägningsfat framtagna, vin och öl och avec på plats, all mat....det är mycket som ska göras imorgon men vi har allt uner kontroll. Nu hoppas vi bara på det där 17 gradiga solskenet som utlovats så ska vi ta en paus i allt fixande imorgon fm och ta en tur till lekparken som fanns i området där dom hade en bebsgunga till Julia.

Ikväll blev vi ju dessutom så bortskämda och fick först besök i lokalen av Tina och Lyckeli, sen fick Julia låna Lyckelis fina vagn så hon fck sova lite vid sex tiden då vi ej fått med vår vagn pga platsbristen i bilen, pga alla saker och all mat som skulle med till lokalen..
Sen när Julia sovit en stund och det var dags för gröt, jag då fick vi supergod fika hos Tina och Markus och Lyckeli, mumsiga kanelbullar, god björnbärspaj med vaniljsås och fruktsallad.
Och en massa massa tokskrattande så jag har fortfarande ont i magen och mina kråksparkar till skrattrynkor sitter som ett smäck.
Tack snälla ni! Både skratten och fikan var välbehövliga efter flera veckors hårt slit för att få Julias fest att bli minnesvärd.
Mången kram.

Inga kommentarer: