söndag 26 april 2009

Liserbergs premier och strålande sol!

Igår lördag var det dags för Liseberg att slå upp sina sommriga portar och vi passade på att ta en promenad i solskenet.
På vägen dit via den vackra å-vägen kom vi fram till vad jag trott skall bli en lekpark för barn, men det visar sig att det ska nog bli en lekpark för vuxna, med träningsredskap och boluebana för våra seniorer, men tja, dom behöver väl också någonstans att få vara.
Den komunala Orbitrecken tyckte jag var rolig, och vem har sagt att man måste ha fotriktiga skor för att träna :-)

Till Liseberg kom vi och faktikst inte så fasligt lång kö (ca fem minuter) köpte vårt årskort, spankulerade, Julia sov och missade Kanin-poliserna och Kanin-tjuvarna, men vi tog en mjukglass i solen, Julia fick smaka pyttepytte, tittade på dom nya attraktioner och bara av att titta så vände sig magen och så hittade vi ett supermysigt amningsrum nere vid Kaninhuset. Det måste varit en tjej som är mamma som varit inblandad i den skapelsen. Underbart rogivande, gröna mattor som gräsmatta, fina stora härliga färgrika tavlor, många blodröda fina skinnfåtöljer, gott om plats, långa vita gardinvepor och stor toalett med skötbord OCH plats för barnvagnen. För oss mammor är detta hur mycket värt som helst..

Det blev också ett litet inköp i presentboden, där kan jag gå i timmar, ett set med två berlocker till mitt armband och det första inköpet till huset. Stora vackra vitmålade träbokstäver som bilder " VÄLKOMMEN" i bästa chabby chic stil att limmas fast på väggen i den stooooooora hallen sedan...
En mycket härlig dag...

kram Mamma
Inga kommentarer: