tisdag 14 april 2009

En helt galen dag

Var börja..
Julia och jag gick upp kl 08 och åt frukost, jag picknickade på hennes lekfilt medan hon kravlade omkring i sin fina lila pjamas.
Omklädning och tvättning av båda damerna och ut i vårsolens glans.
Apoteket för inköp av barnolja nu när solen är förädisk och vi hänger i lekparkerna, skomakaren, ica och tygaffären..Tog oss tid att trots tidbrist gunga lite i lekplatsen och leka i sanden, Julias väl och ve går före allt annat och hon älskar att gunga!
Hem, bajsolycka på unga fröken Julia, Mäklaren kom halv två, stannade till kl 15, Julia var i sitt esse..
Vi kom fram till att det bästa vore, pga 1 maj helgen, att vi fotograferar lägenheten redan i övermorgon!! HJÄLP!!!
Och då hinner han fixa så den antingen kommer ut på fredag på Hemnet eller på måndag, vi spara in några dagar och tjänar några dagar i tid, men kontentan är att vi fick häcken full..
För det första saknar vi förråd för att logistera det vi packar ned, vi fick låna av föreningen så jag hoppas vi får göra det tills visningarna är över, annars är vi körda.
Vi har ikväll, rensat, skrubbat badrummet så det blänker (Jonas) skurat fönster, målat en vägg i Julias rum, målat hattaskar, rensat ännu mera, tagit bort stora mattan, rensat ännu mera, omstylat, åkt i ilfart och köpt en roller, åkt ännu mer i ilfart och köpt 6 kg apelsiner för att styla med på köksbänken...plus fyra stora blommor..då våra orkidér beslöt sig för att tappa blombladen och inte växa ut igen på ett bra tag, vi förösker få ihop det rent tidsmässigt OCH logistimässigt eftersom vi inte kan tömma lägenheten på allt, vi behöver ju vissa saker fram till visning (skötbord, Julias gåstol leksaker, skrymmande saker...) men måste bära runt det allt eftersom fotografen tar sina bilder på torsdag, så Jonas måste komma hem...och vår UNDERBARA granne Cecilia har lovat att ta Julia en stund och pussa lite knubbig bebis-hud. Vad skulle vi göra utan Cecilia och Pär??
Dessutom tog alla våra flyttkartonger slut idag och istället för att jag skulle åka runt till varenda Ica affär och sno babanlådor så kom Cecilia upp med säkert 15 flyttlådor, många var det iallafall...
Hur ska vi klara oss utan dom i huset? Får bygga en friggebod så får dom bo där :-)
Nu sova, ögonen går i kors men tveksamt om jag kan somna...
/Maja

1 kommentar:

Cecilia sa...

Du é för gó, Maja! Tack för alla orden! Klart vi hjälper våra supergrannar! Och det där med friggebod var ju inte så dumt! Ingår frukost? ;-)

SJälv kan jag inte sova, så jag justerade lite på bloggen. Har inte lärt mig att komprimera bilderna rätt ännu, men du kanske kan visa... när allt lugnat ned sig... Himla kul i alla fall!

Lycka till under onsdagen! Ni kommer att få sålt på nolltid!

Kram Cecilia