torsdag 2 april 2009

Vårpromenad i strålande sol.


Åh vilket vårtecken!!
Hela backen stod full av vackra vitsippor där vi gick genom Trädgårdsföreningen för att gå till lekparken att gunga..vilket även halva staden verkade ha gjort för det fanns EN gunga och den var såklart upptagen. Attans vad det ska vara svårt att hitta lediga bebisgungor i den här stan!
Så vi promenerade istället, tittade på änderna i ån, tittade på bygggubbar som plattade grus, fick däcken pumpade på Preem av en jätte rar tjej, handlade alla grönsaker tills lördag, tittade på tanterna som satt på bänkar i solen och så sjöng vi, och visslade.

När vi kom hem så stod våran kompis Daniel utanför porten och ville ha fika, såklart han fick, inte ofta vi träffas så då får man passa på.

Idag ska det tvättas och manglas en massa vita dukar, usch usch men jag tänker varje dag, det här är för Julia. Sova kan jag göra nästa vecka.

Idag lade även Jonas ett bud på huset. Och på tisdag ska vi träffa våran bank. Lånelöfte finns redan i en annan bank men vi vill ju helst att vår bank ska uppskatta oss och ge ett med bättre villkor, jag har ju trots allt varit kund där i snart 35 år..Annars får vi väl flytta alla tillgångar så mister dom oss helt enkelt. Simple as that. Här krusas ingen, speciellt inte banken.

Fåglarna kvittrar utanför fönstret, åh det är vår!!
kram Mamma och Julia

1 kommentar:

Jennypenny sa...

nu måste jag bara påpeka som florist att det är snödroppar som du har på bild....

Kram kram!!!