måndag 6 april 2009

Presenter...

Julia fick så fina presenter utav alla i lördags att vi vill visa alla här och tacka.
Då jag kan skriva under som Miss Lätt-rörd kan jag meddela att flera av paketen hade jättefina texter som jag inte ens klarade av läsa så Jonas tog över paketöpningen och mamma stod snyftade bredvid...
Återigen, TACK alla som kom för vår Julias skull, vi blev ju en ganska stor skara trots att vi fick flera avbok kvällen före och några sjuka som fick stanna hemma.
Tack!
Kramar Mamma Maja och Julia (och Pappa Jonas såklart)
Vår present till Julias Faddrar. En text om varför vi valt dom, ett foto på Julia från BB och så Julias fotavtryck 4 månader liten...


Haha, den här presenter ärfrån Line, Julias fadder och min otroliga vän, en helt fantastisk människa.
Hon är från Norge och där är det Faddern som förser barnet med det mesta som komma skall. Så Line hade gjort en liten väska med bra-att-ha-saker fram till Julias 18 års dag...till Jonas stora förtret. Ja mitt med, som vi skrattade.
Ett brev fanns det som förklarade alla saker.
En barnensbibel så hon skuall lära sig en gruns i livet, att hon ska flja sitt hjärta och göra bra saker.
En ABC läsebok, för dagens skolböckerär faktikst inte särskilt roliga så nu kan hon lära sig läsa på ett roligt och bra sätt.
Till 13 års dagen fick hon en liten rosa Hello Kitty nessecär, där fanns en binda, och en OB, om hon föredrog det, en säkerhetsnål, ett fint läppglans,en ansiktsmask, en nödpeng och så Lines visitkort, som är bra att ha..
Till 18 års dagen fick hon en fin flaska Amarone vin och en kondom, man vet ju aldrig som Line sa...
Ett vackert litet guldhjärta i kedja för att Julia alltid ska följa sitt hjärta i allt hon gör..


De här böckerna var klara favoriter av fröken, en Traktorbok med ljud och en bok full av överaskningar på varje sida. Och fina träbokstäver till rumsdörren "JULIA". Otroligt fint alltihop.


Av farfar och Gunilla fick hon en gigantisk kartong med Duplolego, men hon får växa till sig lite för vissa bitar var väldigt små.


Av Madde, Gunillas dotter och farfars bonusbarn, fick hon jättefina linnebyxor och en fin tunika klänning för sommarens varma dagar.


En vacker årsängel 2008 från Goebel med stämpel nr 2034 utav 25.000 exemplar. Från mormor och bonusmorfar.


Av Olivia och hennes mamma Johanna och pappa Johan fick hon en fin Elsa Beskow tavla med månaden Juli. Johanna är kollega med pappa Jonas.


Den här fina Nalle Puh boken, som även kan lyssnas på, fick hon också utav farfar och Gunilla. Mamma ääääälskar Nalle puh!


Av Julias fina kompis Lyckeli fick hon en bok som heter Julia vill ha ett djur och en fin text, som mamma inte kunde läsa för tårarna började rinna.


Björn och Paula kom hela vägen från Täby och hade med sig en Hello Kitty skottkärra med hink, sil, spade, kratta och en söt liten vattenkanna. Julia kommer älska att leka i sandlådan med detta!


Min dagmamma Gittan från jag var liten kom med sin dotter, min lilla-syster-yster Therese, åh så glad jag blev, och Julia fick en underbart fin handgjord tusenfoting i trä att dra bakom sig på sina knubbiga små ben..


Av morbror Markus och hans Lotta fick hon ett fint påslakanset från Laban till vagnen och en klar favorit, Lilla Anna snuttefilten i mjukaste plysch, den höll hon ett samtal med i morse när hon vaknade.


Av mormor fick hon också en pipmugg...och ett kort med fin text, som återigen mamma inte kunde läsa, tur man har pappa Jonas som kan ta över när mamma blir blödig.


Av farmor fick hon 10 st byggklossar som kan byggas till ett torn med fina motiv, och en vacker bok om Våren med en massa sagor, verser och sånger. Som vi ska sysselsätta oss!


Åh den här var så fin! Farbror och också fadder Roberth och våran Kristina kom med en otroligt fin gunghäst till Julia i klara fina färger. Kommer passa perfekt i hennes nya rum.


Från Vera med familjen fick hon en fin träask för sina saker. Kommer ta reda på var den var köpt för jag vill ha fler saker i den serien, superfin!


Av sin Elias och hans mamma Annakarin och pappa Marre, som tyvär inte kunde komma då Elias var sjuk, men Annakarin kom en stund, så fick hon denna fina och stora tavla, med sitt namn, vikt, längd och sina namn. Den var så fin och så uppskattad!


Av tant Louise och Kristian fick hon ett par chockrosa Converse som hon kan ha i sommar, min coola lilla prinsessa.

Hon fick även present av Daniel, en peng som skall växa i takt med henne och mamma och pappa fick en fin flaska vin.

Inga kommentarer: